Зорница Иванова


Здравейте!

Казвам се Зорница Иванова. Създадох този сайт през 2014 година, когато живеехме в САЩ и аз се стараех се да уча невръстната ни дъщеричка да говори български език и да поддържам българските традиции в нашето интернационално семейство.

Знаех че един от най-сигурните начини да възпитам у детето си обич към българските език и култура е да й чета български книжки. И понеже в Чикаго нямаше българска книжарница, запретнах ръкави и създадох сайта "Детство мое", чрез който разпространявах в САЩ детски книжки на български език.

Днес нашето семейство живее в България и самата аз пиша детски книжки, чрез които искам да насърча българчетата по света да обичат България и да се гордеят със своя произход. Ако ви е любопитно, заповядайте на личния ми уебсайт, посветен на моето творчество.

Току-що публикувах книжката "Мая и концертът на талантите" - тя е първата от серията "Феята Розичка и българските деца по света". Това е вълшебна история за едно българско момиченце в Чикаго, което се запознава с българската фея Розичка. От Розичка Мая се научава да вярва с себе си, да бъде лидер и да черпи сили и вдъхновение от своите български корени. Можете да прочетете откъси от книжката ето ТУК.

Мечтата ми е тази книжка да достигне до всички българчета, да ги развълнува и да ги накара да се гордеят, че са българи!

Много се радвам, че намерихте "Детство мое"! Надявам се да откриете интересни статии в нашия блог, да се абонирате за нашия бюлетин и, разбира се, да подарите книжката "Мая и концертът на талантите" на своето българче! :)

Ако имате въпроси или искате да споделите нещо с мен, ще се радвам да ми пишете!

Сърдечен поздрав,
Зорница Иванова

Напишете своя имейл адрес, за да ви съобщим за нови материали и книжки за вашето дете!

logo thin white 1

Споделяме духа на България с българските деца по света.

©2017 Детство мое

Уеб агенция "Кая Про" ООД, София